آزمون پروتکل های آفلاین اورژانس پیش بیمارستانی

به نمونه سوالات آزمون پروتکل های آفلاین خوش آمدید

1. آقای 38ساله راکب موتورسیکلت به دنبال تصادف با خودرو سواری دچار ترومای سر شده است.پس از حضور اورژانس پیش بیمارستانی ،تکنسین فوریت های پزشکی تنفس کند بیمار را باBVMبرطرف می نماید. بیمار در کدام مرحله بحرانی بوده و تصمیم به انتقال بیمار به آمبولانس در کدام مرحله گرفته می شود؟
2. در یک بیمار ترومایی بحرانی،کدام اقدام با تاخیر نسبت به بقیه انجام می شود؟
3. محل پارک آمبولانس در صحنه حادثه ترافیکی که پلیس یا سایر سازمان های امدادی در صحنه حضور ندارند چگونه است؟
4. در یک بیماری ترومایی ،کدام ارزیابی مربوط به ارزیابی ثانویه نیست؟
5. بیماری به دنبال ترومای فک و صورت دچار ضربه به بینی همراه با خونریزی شده است. اقدام نادرست کدام است؟
6. در کدام یک ازموارد امتناع بیمار از اعزام به مرکز درمانی، انجام مشاوره پزشکی توسط تکنسین ضروری نیست؟
7. کدام مورد مربوط به علائم تامپوناد قلبی نیست؟
8. اولین گام در مدیریت درد بیماران ترومایی وغیرترومایی کدام است؟
9. کدام مورد در بیمار تروما به سر با علائم افزایش ICP کاربرد ندارد؟
10. در صورت عدم بحرانی بودن بیمار ترومایی،قرار دادن مصدوم بر روی بک برد در کدام مرحله انجام می شود؟
11. روش ارزیابی درد در کودکان 4تا12سال کدام است؟
12. کدام مورد از کنتراندیکاسیون مصرف استامینوفن می باشد؟
13. در مرحله مدیریت راه هوایی بیماران تنفسی کدام مورد کاربرد ندارد؟
14. توجه به کنترل خونریزی های خارجی شدید در کدام مرحله از مدیریت بیماران ترومایی انجام می شود؟

به نظر شما آیا سوالات مفید و کارآمد بودند؟